Колеги съединителя ми стърже,вибрира,получава се когато отделя,абе стържи доволно и звукът е гаден.моля кажете какво може да е,педала не потъва нито помпата вътре във купето е омаслена,само това вибриране и стържене.помагайте щото тая кола ме побърка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със съединител
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boriio Покажи съобщениедобре а какви са симптомите на маховика
Comment
-
И при мен като отпускам понякога стърже. Мисля, че е лагер помпата. Някой ден ще сменям комплект съединител, но да видим кога ще е. И като натискам при смяна на предавките при студено време присвирва.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Boriio Покажи съобщениедобре а какви са симптомите на маховика
Comment
-
Незнам моята лагер помпа тотално се разби , но до последно не се чуваше никакво стържене, дори сега след като я заминих с чисто нова , докато се отделя съединителя се усещат леки вибрации , които преди ги нямашеAlfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Иначе моята лагер помпа като си отиваше много шумеше бих го определил нещо като дизел ставаше звука на колата и при натискане на съединителя звука спираше.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеРешението е: сваляш кутията и то ще се види веднага кое е заминало, но принципната ти нагласа трябва да е за смяна на съединител+маховик, пък може и да минеш метър с второто
Че второто ми се струва няколко метра по-дълго.........800лв.
Към колегата с проблема. Ако педала ти е твърд, съеденителя ти е за смяна.
За тресенето ще се въздържа, че цената става солена.........sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
Comment